CHARITATIVNÍ AKCE "MÉ VYSNĚNÉ VÁNOCE"!


Dobročinná aukce: "Mé vysněné Vánoce" 

 

Zapojte se do naší akce, nakreslete Vaše vysněné Vánoce, doneste zezadu podepsaný obrázek na infostánek Galerie Přerov a společně ho vydražme!

UDĚLEJME VYSNĚNÉ VÁNOCE rodině Tureckých, s jejichž příběhem se můžete níže seznámit. 

 

"Život někdy nepřináší to, co bychom si přáli a někdy naopak přináší situace, které jsme schopni zvládnout jen s vypětím všech sil.

Paní Jana Turecká (36let) z Přerovska je maminka Danielky(12let) a Zuzanky(9let) a se svým mužem žili ve spokojeném manželství 14 let.

Společně zvládli spoustu složitých situací….Starší Danielka se narodila s vadou

nožiček a musela podstoupit několik složitých operací. Prošli náročným finančním obdobím, které společně přečkali a novým startem bylo pořízení starého domku, který ze svých úspor začali pomalinku opravovat.

V červnu 2021 ovšem jejich sen skončil. RÁNA, kterou rodina dostala je tou, kterou nikdo z nás nečeká a nechce. Manžel Jany, tatínek Danielky a Zuzanky, na zahradě jejich domku po zásahu elektrickým proudem, tragicky zemřel.

Rodina zůstala v naprostém šoku, bez manžela, tatínka a živitele rodiny. Paní Jana pracuje, stará se o své ,,holky“ a bojuje s osudem všemi svými silami. Nicméně dům opravit nezvládne, více pracovat už nemůže…přece jen, den má jen 24 hodin."

 

Bude nás to všechny stát trochu času, trochu peněz a trochu pokory, ale výsledek bude obrovský!

Jakákoliv další pomoc je vítána, meze Vaší pomoci se nekladou! 

 

Obrázky budou 8. - 12. 12 vystaveny k aukci na Facebooku Galerie Přerov. 

Zpět na přehled