4. Letní proměna


4. Letní proměna

Celé léto probíhala v Galerii Přerov soutěž o 4 Letní proměny a dnes Vám představuji poslední…slečnu Kristýnu, studentku vysoké školy, která vyhrála.  

 

Slečna Kristýna měla přání nechat delší vlasy, které se dají svázat do culíku, protože je má lehce vlnité a jejich styling je náročnější. Její vlasy byly domácím barvením velice různobarevné a slečna Kristýna souhlasila se sjednocením barvy do tmavší hnědé po celé délce, které doporučila paní kadeřnice z 100 CZK. Vlasy jsme potom pro ozdravení zastřihli a dali jim formu. Konečným stylingem bylo podpoření vln kulmou. Slečna Kristýna dostala i spoustu rad, jak se o své vlasy starat a jakou kosmetikou je hýčkat.

  

V DM drogerii, která je partnerem proměn jsem make-up slečny Kristýny ladila do teplých měděných tónů, doladila make-up, zvýraznila oči a na rty použila cihlový lesk. Líčila jsem úžasnou bio kosmetikou ALVERDE. DM drogerie věnovala výherkyni všechny přípravky, které jsem použila.

 

Proměnu jsme zakončili v prodejně New Yorker, kde jsme se se slečnou Kristýnou vyřádili a vybrali skvělé outfity, boty i doplňky. Blíží se podzim a kombinace barev spadaného listí, mladistvého looku i trocha romantiky slečnu Kristýnu ukázala v různých stylech. Slečna Kristýna byla skvělá a focení si užila stejně, jako my.

   

 

Slečna Kristýna si den v Galerii Přerov s týmem proměn užila a my jí děkujeme.

Letní proměny máme za sebou a já bych Vás ráda pozvala na 31.8. 2018 v 15.00 hodin do Galerie Přerov na Letní show, kde všechny proměněné dámy můžete vidět. Čeká vás také úžasný program, trendová módní show, kouzelník, přerovští Zubři a skvělá dvojice moderátorů Eva Perkausová a Roman Šebrle.

Zpět na přehled