Pruhované léto!


Pruhované léto

Námořnický styl je stále in a ani letos v létě se nic nemění. .  ;).  Proužky jsou velice ženské a mladistvé a dají se skvěle kombinovat. Nosí se velmi elegantní a ženské kousky, ale i cool maxi šaty, tenisky nebo pruhované vaky. A nezapomínejme i na muže, kteří vypadají v pruhovaném triku neodolatelně. Oblečte se i do českých ulic jako na francouzskou riviéru.

 

Léto a prázdniny jsou v plném proudu a tílka, šortky a lehounké šatičky jsou letní uniformou. Zkuste tuto sezonu ozvláštnit svůj šatník tmavě modrou  v kombinaci s bílou a červenými doplňky, chybět nesmějí ani oblíbené proužky. K námořnickým outfitům skvěle ladí i otrhaná džínovina, takže šanci dostanou i džíny nebo přehoďte přes ramena oblíbenou džísku.

 

Nezapomínej ani na doplňky. Chybět by neměly velké sluneční brýle, proplétané pásky nebo pásek ve stylu námořnického lana, proutěné tašky a košíky a samozřejmě klobouk nebo stylová  čepice.

 


Na nohy nazujte pohodlné  balerínky  v podobné barvě, nebojte se ale ani elegantních sandálků nebo bot na platformě. Pokud si  potrpíte na vysoké podpatky, dodáte svému outfitu ten pravý šmrnc a eleganci.

 

Pánové, rozhodně si pořiďte alespoň jedno pruhované tričko nebo košili, plátěné polobotky a vak na rameno dodají ležérnost.

Rada stylistky -  všichni, kteří vždy namítají, že proužky přidávají na objemu, jedna rada. Vybírejte užší proužky a budete se cítit skvěle. Platí, že velké pruhy a vzory přidávají na objemu a drobné a úzké opticky ubírají…                                                                  

Vaše..R

Zdroje: pinterest

Zpět na přehled